novinky 

Obbod chystá nový sitcom a vylepšenú aplikáciu

Česká streamingová spoločnosť Obbod má silné plány aj na rok 2018. Chystá investovať do vlastného obsahu ale aj lepšej kvality služieb.

Tomáš Uher z Obbodu pre VeľkýObsah.info uviedol:
Samozřejmě i v roce 2018 chceme pokračovat ve třech klíčových aktivitách: 1. tvorba vlastních pořadů, 2. rozšiřování nabídky filmů a seriálů pro předplatitele, 3. zlepšení dostupnosti a technické kvality služeb.
U úspěšných seriálů Vyšehrad a Lajna je jejich pokračování zatím ve stádiu úvah, ale v tuto chvíli pracujeme na novém komediálním seriálu, který bychom rádi uvedli ještě před prázdninami. Jedná se o formát sitcomu, jehož scénář píší Martin Jirman a Lucie Macháčková.
Kromě stále se rozšiřující nabídky filmů se nám podařilo zajistit i dva velmi úspěšné seriály světové kvality. První je severský krimi thriller Most (Broen/Bron) a druhý The Fall. The Fall je britský krimi seriál, ve kterém exceluje Jamie Dornan v nezvyklé roli sériového vraha a Gillian Anderson jakožto vyšetřovatelka případu. Na oba seriály se naši předplatitelé mohou těšit začátkem února.
Samozřejmě se také snažíme naši službu neustále vylepšovat a být divákům blíže. Podařilo se nám na konci roku 2017 spustit aplikaci pro Apple TV a v současné době pracujeme na rozšíření na další televizní platformy, aby naši předplatitelé měli maximální komfort při sledování.
Komentujte cez Facebook

Related posts